Beste vuurwerk liefhebber,

Geschiedenis

In de vuurwerkbranche hebben wij al zo’n 30 jaar ervaring. In 2009 zijn we onze 1e vuurwerkwinkel begonnen in Maarssen / Utrecht genaamd “Gebro vuurwerk”. In 2014 hebben we in Breukelen de vuurwerkwinkel “Vechtstreek vuurwerk” overgenomen. In 2015 is er nog een vuurwerkwinkel bijgekomen “Lelyvuurwerk” in Lelystad. In 2016 hebben wij een vuurwerkwinkel overgenomen in Sassenheim “vuurwerkhutsassenheim.nl” . Doordat wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, kunnen wij het vuurwerk tegen de beste prijzen aanbieden en geven wij ook een 100% laagste prijsgarantie.

Al vele jaren keren onze klanten terug bij ons daar zij zeer tevreden zijn over ons kwaliteit vuurwerk welke tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht. Ieder jaar hebben wij ook grote voorverkoopacties. Wij hebben het mooiste vuurwerk voor uw als klant uitgezocht. Inmiddels hebben wij een opslag capaciteit van ruim 35.000 kilo.

Vuurwerk

Eigen vuurwerklijn genaamd “Crimineel goed vuurwerk”.

sheet-1920x1080px

Sinds 2016 hebben wij ook een eigen vuurwerklijn, hiermee kunnen wij vuurwerk aanbieden tegen de beste prijzen van Nederland. Onze lijn bevat vuurwerk met de nieuwste effecten. De lijn bestaat uit diversen cakes (500 gram kruit per cake) en diversen cake boxen. De namen van onze zijn onder andere: Penoze box, Gambling Box, Criminal Box (25 kilo zwaar met daarin 5 kilo kruit verwerkt), Scarface, Kidnapped, Corrupt Lawyer, enz. kijk in de webshop voor de gehele collectie. Van al onze producten hebben wij ook filmpjes met de uitwerking van betreffend artikel. Dit jaar hebben we ook flowerbedden, dat zijn in de fabriek aan elkaar verbonden cakes. Waardoor er meerdere cakes achter elkaar afgaan en je dus maar het vuurwerk 1x hoeft aan te steken. In onze winkels hebben we ruim 40 verschillende van deze flowerbedden. Het zwaarste flowerbed is 65 kilo zwaar en heeft een kruit inhoud van 9 kilo!!!

Wij werken enkel met de beste vuurwerk importeurs van Nederland (vuurwerkvisie en cafferata).

Bestellen

Onze vernieuwde webshop heeft als voordeel dat u thuis of op het werk op uw gemak het vuurwerk kan uitzoeken, filmpjes bekijken, en veilig met iDeal kunt betalen. Bestellen in de winkel heeft weer andere voordelen, want hier zijn de artikelen op ware grootte te zien, kunt u de opbouw van een cake bekijken en niet geheel onbelangrijk u kunt advies vragen. U kunt zelf uw afhaalmoment bepalen. Wij hebben het afhalen in tijdblokken van een half uur ingedeeld. Dus hoe eerder u bestelt hoe meer blokken er openstaan voor u om uit te kiezen. Onder het kopje openingstijden winkels kan u zien wanneer de winkel bij u in de buurt open gaat en vanaf hoe laat.. Tijdens de gehele voor- en verkoop periode kunt u bij ons pinnen, gemakkelijk voor u en veilig voor ons. Ook krijgt u bij ons Gratis vuurwerk, dit gratis vuurwerk wat u krijgt (stuntartikelen tellen niet mee voor deze actie) zijn artikelen welke ook gewoon in ons assortiment zitten en dus van een top kwaliteit. Ons moto is als je iets weg geeft moet het goed zijn, anders moet je niks weggeven.

De afgelopen zijn wij als bedrijf enorm gegroeid. Wij zijn dan ook heel blij met al onze vaste klanten die ons elk jaar weer weten te vinden. Wij willen onze klanten dan ook elk jaar weer verassen met unieke acties! Zo garanderen wij ook dit jaar weer de allerlaagste prijzen van Nederland en kortingen tot wel 65%.

Op verkoopdagen zullen wij ons kassasystemen uitbreiden, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn en een minimale wachttijd heeft.

Onze kernwaarden zijn prestatie, betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Daarnaast werken wij allen met passie, zijn wij altijd opzoek naar innovatieve mogelijkheden en hebben wij een duidelijke visie voor ogen.

Criminal Box

Kennismakingsaanbieding van € 349,50 voor € 174,95

3049-criminal-box-3d
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt